Heerlijke en makkelijke recepten voor uw baby

Champignoncreme op brood

19-03-2015 11:35

Benodigdheden:

2 sjalotjes
175 gr champignons
2 theelepels olie
snufje kerriepoeder
1 eetlepel melk
4 sneetjes bruinbrood


Voorbereidingstijd: 15 minuten

Kooktijd: 5 minuten

Ingevroren houdbaar: 1 maand (de champignoncreme)

Hoeveelheid: 4 boterhammen

 

Bereiding:

Pel de sjalotjes en snijd deze in kleine stukjes.
Borstel de champignons schoon, verwijder het onderste stuk van het steeltje en snijd de champignon fijn.
verhit de olie, voeg de sjalotjes en champignons toe en laat het op een zacht vuur ruim 5 minuten sudderen.
Pureer de sjalotjes en de champignons samen met de melk en breng het op smaak met de kerriepoeder.
Besmeer de sneetjes brood met de champignoncreme en snijd het brood in punt.

Tip:
Je kan de sneedjes brood ook eerst roosteren.